Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Gamba-kokostempura
- Ingrediënten:
- bloem, eidooier, chinese garnalen, kokosnoot, olie, peper, water en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, ei, eiwit, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prei, slagroom, spinazie, suiker, ui, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De worst story:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Elzas: