Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Soep van gesmoorde kool en rijst
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, bouillonblokjes, kool, parmezaanse kaas, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bouillon, ei, gehakt, gember, groente, kaas, kaneel, knoflook, knolselderij, kool, kruidnagel, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risotto, room, suiker, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Minimania:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Miss Fromage: