Bijgerecht uit Veg!:
Spruitjes met sjalotjes ui de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Wild:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: