Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaansjalot, basmatirijst, bladpeterselie, boter, bouillon, citroenrasp, droge witte wijn, ei, gehakt, gemalen komijn, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, runderbouillon, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: