Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, koriander, laurier, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier: