Recept uit Vis en schaaldieren:
Zeeduivel met gember
- Ingrediënten:
- gemberwortel, koriander, kurkumapoeder, melk, olie, pastis, tomaat, ui en zeeduivel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroengras, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, kaneel, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, laos, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sambal oelek, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Picknick / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept van Patesserie: