Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, dragon, ei, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, vruchtensap, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: