Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, sjalot, suiker, tomaat, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Spice Wise:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: