Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, dijonmosterd, eidooier, knoflook, koriander, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Home made:
Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Spuntino:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: