Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Aardappels uit de oven met tomaten en witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, cognac, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, saffraan, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: