Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, fond, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager rundvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Food en So Much More: