Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Quiche Lorraine
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, emmentaler, nootmuskaat, peper, peterselie, rauwe ham, water, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boterdeeg, crème fraîche, kaas, mager rookspek, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rauwe ham, slagroom, water, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: