Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Passatelli in brodo
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, groentebouillon, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, ei, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek: