Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: