Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Kwartels met druiven en verse gember
- Ingrediënten:
- boter, gemberwortel, knoflook, kwartel, olijfolie, sinaasappel, verse bladpeterselie, witte druif, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kip, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, munt, olie, paprikapoeder, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Picknick / diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Picknick / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: