Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, kervel, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: