51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboterhamburgerskaneelknoflookkomijnkorianderkruidenolijfoliepaneermeelpeperspecerijentomaatuivetvleesvleesvervangerwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ei-aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ei, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Slierasperges met pommes parisiennes

Ingrediënten:
annabelles, asperges, ei, gekookte ham, hollandaisesaus, krielaardappelen, kwartelei, lamsham, nootmuskaat en peterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gekruide aardappelballetjes - perkedel kentang ketjil

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, ei, eiwit, frituurolie, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olie, tomaat, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Pasteis de bacalhau

Ingrediënten:
aardappel, ei, gezouten kabeljauw, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie en sjalot

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Voorjaarsgroente met viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, groentebouillon, kabeljauwfilet, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, peterselie, peultjes, room, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente / vis
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Vulling voor varkensbuik

Ingrediënten:
aardappelvlokken, baguette, bakzout, boter, champignons, ei, eidooier, gladde peterselie, melk, nootmuskaat, room, sjalotten en witte peperkorrels

Keuken:
Duits
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Te gekke vistaart

Ingrediënten:
aardappel, belegen goudse kaas, citroen, ei, engelse mosterdpoeder, extra vierge olijfolie, kabeljauwfilet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, schelvisfilet, slagroom, spinazie, ui en wortel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse vegetarische gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, ei, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Snack of tussendoortje uit De Dikke van Dam:

Viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, boter, ei, foelie, nootmuskaat, peterselie, ui en vis

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Aardappeltaart uit de vallei van de Bruche

Ingrediënten:
aardappelen, ei, kaas, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, slagroom, zonnebloemolie en zout

Soort:
hartige taart / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelschijfjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, bruine boter, ei, eidooier, geklaarde boter, griesmeel, majoraan, nootmuskaat, peper, peterselie, spek, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Urug patata - Aardappelchaps - Gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, matsemeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse gevulde aardappelcakejes

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Haal meer recepten op...