Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lever in rode wijn - fegato al merlot
- Ingrediënten:
- bloem, boter, lever, merlot, peper, rode wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloemkool, boerenkool, boter, briochebroodjes, chipotlepeperpuree, citroen, crème fraîche, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sinaasappel, tomaat, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: