Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Drinken uit Verrot lekker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / nagerecht uit Tomaten:
Recept uit Delicious. Het kookboek!:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Dressings en marinades:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08: